Hoitoalan ammattilainen, oletko vailla työtilaa? Hoitolamme kaipaa lisää tekijöitä - lue lisää!

10.08.2020

Oletko hoitoalan ammattilainen ja vailla työtilaa? Sinulla on kenties jo asiakaskuntaakin valmiina, mutta hyvät työtilat puuttuu. Oletko kosmetologi, hieroja, jalkahoitaja, jäsenkorjaaja, vyöhyketerapeutti  ym. alan ammattilainen. Hoitola on vain kivenheiton päässä Kuopion keskustasta rauhallisella, mutta keskeisellä paikalla Männistössä.

Kaipaamme lisävahvistusta, jotta hoitola voisi palvella asiakkaita vieläkin kattavamman palvelukokonaisuuden avulla. Tarvittaessa koko hoitolan tila on vuokrattavissa luennoille, tuote-esittelyille ja kurssituksille.

Hoitohuoneiden vuokraus käy tuntiperusteisesti tai kiinteällä päivävuokralla.

Hoitolan hoitohuoneet ovat käytettävissä ma-su. Maksat  tuntivarausten mukaan. Eli sopii myös aloittavalle yrittäjälle.

Huoneet ovat kalustettuja ja ne on varusteltu sähkösäätöisillä monitoimihoitopöydillä. Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä perusvesi. Porealtaan käytöstä lisämaksu vedenkulutuksen mukaan. 

 Sinulla on sovittaessa käytössäsi hoitolan koneet sekä muut välineet kuten kuumakivet + lämmityskattilat, lämpölamput, kosmetologin peruskalusto, vartalonhoitokoneet, ultraäänilaitteet, suihkurusketuslaite, jalkapora, uv-lamppu sekä hampaiden valkaisulaite, sterilointilaitteet ym. Kulutustarvikkeet hankit omat.

Tuntiperusteinen vuokrasopimus alkaen 6 €- 10 €/h tai sopimuksen mukaan /työtila

   Koko tilan vuokraus 15 €/h tai sopimuksen mukaan.

(Hinnat sisältävät alv 24%)

Vuokrattavat tilat:

  • 1. Beauty työtila+ aula n 40 m2
  • 2.Beauty työtila
  • 3. Spa hoitohuone 10 m² + kylpyhuone yht n 20m² kalusteineen ( poreallas ja 2 suihkua ) Viihtyisä, rauhallinen työtila sopii myös neuvotteluhuoneeksi esim. terapeutille.
  • Käytettävissä on yhteiset tilat, keittiönurkkaus ja wc
  • 4. Koko hoitola 71m2


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Puh. 040 7019424 / Birgitta tai sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.