Tilavuokraus

Kurssit, luennot, juhlat, polttarit, tyhy päivät -Carbita Vision & Designin tiloista on moneksi!

Liikehuoneisto muuntautuu monenlaiseen tarpeeseen. Tilauksesta voidaan järjestää yhtäaikaisia hemmotteluhoitoja 2-3 henkilölle. Myös pienet juhlat, syntymäpäivät, polttarit ym. onnistuvat Carbitan tiloissa. Juhlaohjelmana Birgitta tarjoaa esimerkiksi ystävien yhteisen taide-/korukurssin, josta jää muisto jokaiselle tehdyn teoksen tai korun muodossa. Lisäksi juhlan sankarille voidaan tehdä pieni hemmotteluhoito porekylvyllä ja lopuksi herkuttelutuokio yhdessä.

Tiloissa järjestyvät myös erilaiset pienet kurssit tai luennot noin 10:lle henkilölle, istumapaikkoja löytyy n. 20:lle. Käytettävissä on kaksi sähköistä monitoimihoitopöytää sekä matkahoitopöytä ja sekä pitkät pöydät ja tuolit.Tiloissa on pidetty mm. uutuushoitojen kurssituksia hieronta- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä taidekursseja.

Tilan varustukseen kuuluu mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi, astiasto.

Katso kuvat tiloista sivun alaosasta ja ota yhteyttä niin räätälöidään tarpeidesi mukainen tilaisuus!

Tilojen vuokraus ammattilaisille edullisesti

Tiloja on 2kpl, joita vuokrataan hoitoalan ammattilaisille tuntiperusteisesti tai kiinteällä päivävuokralla 1-2 pv/viikko. Tilat sopivat hyvin esimerkiksi kosmetologille, jalkahoitajalle, ripsiteknikolle, luontaisterapeutille, hierojalle tai jäsenkorjaajalle.

Hoitolan hoitohuoneet ovat käytettävissä ma-su.

Huoneet ovat kalustettuja ja ne on varusteltu sähkösäätöisillä monitoimihoitopöydillä. Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä vesi. Sinulla on sovittaessa käytössäsi hoitolan koneet sekä muut välineet kuten kuumakivet + lämmityskattilat, lämpölamput, kosmetologin peruskalusto, vartalonhoitokoneet, ultraäänilaitteet, suihkurusketuslaite, jalkapora, uv-lamppu sekä hampaiden valkaisulaite. Mahdollisuus myös pestä työssä käytettävät pyyhkeet hoitolan pesukoneella.

Tuntiperusteinen vuokrasopimus 6€-10 €/h tai sopimuksen mukaan

Vuokrattavat tilat:

 • Beauty työtila kalusteineen
 • Spa hoitohuone 10 m² + kylpyhuone yht n 20m² kalusteineen ( poreallas ja 2 suihkua)
 • Käytettävissä on yhteiset tilat, keittiönurkkaus ja wc       6 €/ t (+ vedenkulutuksesta lisämaksu käytettäessä kylpyhuonetta )

Säännöllinen vuokraus sopimuksen mukaan, ota yhteyttä !


 • Beauty työtila+ aula 40m2      10€/ t
 • Päivävuokra 85 €/ 12 t
 • klo 9-17 vuokra 57 €
 • klo 17-21 vuokra 36 €

Koko tila 

 • Koko tila (71m²) minimi vuokrausaika 4h riippuen tilaisuuden luonteesta. Käytettävissä on  keittiönurkkaus ja wc, ja suihkut. Porealtaan käytöstä lisämaksu. Soveltuu mm. pienimuotoisten kurssien ja hyvinvointi-luentojen järjestämiseen, keskusteluryhmille, jooga- ja meditaatiotilaisuuksiin.
 • Päivävuokra 125 €/ 12 t
 • klo 9-17 vuokra  83 €
 • klo 17-21  vuokra 52 €

Jälkisiivouksesta lisäkorvaus.

SÄÄNNÖLLINEN VUOKRAUS EDULLISEMMIN SOPIMUKSEN MUKAAN.

Räätälöidään tilat sekä tilaisuus tarpeidesi mukaan!


Liikehuoneistomme sopii monenlaiseen pieneen tilaisuuteen, tapahtumaan, kurssiin tai juhlaan.

Beauty huoneemme sopii hyvin mm. kosmetologin tarpeisiin. Käytössä on sähköinen monitoimihoitopöytä, kosmetologin välineistöä ja laitteita kasvo-, ja vartalohoitoihin esim. kuumakivihierontakivet ja lämmityskattilat sekä jalkapora ym.

Oleskelutilassa on kassa/keittiö, jonka varusteluun kuuluu mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi sekä astiasto.

Oleskelutilamme on hyvin muokattavissa ja tilaa on hyvin pienille ryhmille (n. 10 henkilölle). Tila muuntautuu moneksi ja istumapaikkoja löytyy koko hoitolassa n. 20 henkilölle.

Spa kylpyhuoneessamme ( n 10 m2) on poreamme sekä kaksi suihkua.

Spa hoitohuone on kalustettu ja varusteltu sähkösäätöisellä monitoimihoitopöydällä. Lisävarusteena löytyy myös matkahoitopöytä. Tarvittaessa huoneen voi muuttaa myös neuvottelutilaksi.